[Logo] Return to PocketCram
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Members]  Member Listing   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
nike m2k tekno gunsmoke  XML
Forum Index » Ideas and suggestions
Author Message
pbjepwcq


Joined: 23/10/2019 05:02:32
Messages: 3
Offline


nike schoenen zwart dames De herfst is de perfecte tijd om een ??nieuwe sneaker aan je rotatie te introduceren, en Nike heeft zojuist de perfecte trainer laten vallen om sombere dagen op te fleuren. De kenmerkende dikke M2K Tekno arriveert in een overwegend wit bovenwerk, geaccentueerd door kleurblokkering in groenblauw, bordeaux, roze en geel. Het silhouet heeft zijn klassieke dikke witte zool, met zichtbare details in groenblauw over de buitenzool.

nike schoenen heren outlet De Nike M2K Tekno Gel, in wat nu een trilogie van levendige kleuren is geworden, komt misschien ten einde met een schema van verzadigde druiventonen. In wezen straalt elke detailstraal in uiterste verzadiging, zonder enige neutralen door de hele omvangrijke constructies.

nike schoenen wit met groen Glad leer langs de toebox, het doorschijnende profiel PVC en de licht glanzende nylon kunststof komen allemaal in dezelfde donkerpaarse tint met variantie die alleen door de afwerking van hun specifieke materialen aankomt. Bodems hebben een kleine ijzige look maar zonder ver af te wijken van het totale palet en rugsteunen kiezen voor slechts een iets donkerdere tint, waarmee een reeks nederige toewijding wordt voltooid.

nike m2k tekno gunsmoke Geïnspireerd door de Monarch, is Nike's moderne versie van het klassieke silhouet, de M2K Tekno, goed ontvangen. De Nike M2K Tekno is geïnspireerd op de Monarch-franchise en duwt deze de toekomst in met details uit de ruimtetijdperk. Het gelaagde bovenwerk bootst het ontwerp van de originele Monarch na, terwijl de dikke buitenzool is gebaseerd op de geliefde Monarch IV.

https://www.footstijl.com/
 
Forum Index » Ideas and suggestions
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team